Information

emsVintage så første gang dagens lys i april 2012 - dog under navnet Stilleben No. 49 - men længe før havde interessen for brocante fund været til stede.

Hej, jeg hedder Eva, og jeg er indehaver af emsVintage. Jeg har altid haft stor interesse for indretning og interiør, og jeg bruger meget tid på både fysiske loppemarkeder og på forskellige webshops på nettet for at finde lige netop "dét" specielle, som fuldender et stilleben. Startskuddet til webshoppen kom i august 2011 efter en privat indkøbstur til et brocante (loppemarked) i Belgien - og nu er vi her!

Alle varer i webshoppen er håndplukket og nøje udvalgt efter tesen "det må jeg selv eje!", og der er ingen tvivl om, at emsVintage afspejler mit eget hjem og min stil.
 
Jeg vil anbefale dig til at bruge lidt tid på at læse den nyttige information, som du finder i menuen her til venstre, og skulle du have behov for hjælp, er du velkommen til at kontakte mig enten via kontaktformularen, via telefon (2141 4181) eller via e-mail (info@emsvintage.dk).  

Rigtig god fornøjelse!

Mange hilsner fra
Eva
emsVintage | CVR: 34145571 | Rekkendevej 49, 4720 Præstø  | Tlf.: +45 2141 4181 | info@emsvintage.dk