Betingelser og vilkår

Vareinformation
Alle varer, som sælges hos emsVintage, er gamle og brugte, og de vil derfor i mange tilfælde have tegn på slitage efter almindelig brug samt mindre småfejl og/eller skader. Ud for hver vare har vi lavet en kort beskrivelse af varen og evt. småfejl/skader. Du vil derfor altid kunne danne dig et indtryk af varens tilstand inden du køber.

Ønsker du yderligere informationer eller har du generelle spørgsmål, er du velkommen til at sende en e-mail til info@emsvintage.dk.

Priser og moms
Alle priser tager højde for varens værdi og tilstand. emsVintage tager forbehold for prisændringer, fragtforhøjelser, udsolgte varer og trykfejl.

Alle brugte varer sælges under ordningen for brugtmoms, og som kunde kan du derfor ikke fratrække købsmoms for de købte (brugte) varer.

Betaling
Hos emsVintage kan du betale med kreditkort via PayPal (kræver ikke PayPal konto), PayPal eller kontooverførsel.  

Sammen med din vare modtager du en faktura for dit køb. Denne faktura er din dokumentation for, at du har købt varen hos emsVintage. Vi anbefaler, at du gemmer din faktura i 2 år.

Reklamation
emsVintage yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret. Vi gør dog opmærksom på, at alle varer som sælges hos emsVintage er gamle og brugte, og vil derfor i mange tilfælde have tegn på slitage efter almindelig brug samt mindre småfejl og/eller skader.

Reklamationsretten skal ske til emsVintage inden for rimelig tid (maks. 14 dage), og dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal altid fremvises/medsendes til emsVintage i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Hvis vi mod forventning har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt kontakte os og melde fejlen. Når vi har lavet en aftale omkring returnering, skal du sende varen retur - vi betaler naturligvis for fragten i rimeligt omfang.
 
Såfremt varen er gået i stykker under transporten, skal du straks ved modtagelsen rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (f.eks. DAO).

Ansvarsfraskrivelse og garanti
emsVintage er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til kunden, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes kundens handling, undladelse eller forhold, som ligger uden for emsVintage's kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

emsVintage afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som er købt i webshoppen og leveret via DAO (og/eller PostNord). Varer, der afhentes, bliver solgt som beset, og der er derfor ikke fortrydelsesret på disse varer.

Du skal give os skriftlig besked, hvis du fortryder dit køb inden udløb af de 14 dage regnet fra modtagelsesdatoen. Herefter har du 14 dage til at returnere varen.
 
Ved returnering bedes du sende varen som forsikret pakkepost i samme forsvarlige stand, som den blev modtaget i. Vi anbefaler, at du benytter en anerkendt pakkedistributør, hvor det er muligt at spore pakken, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Sender du pr. brev, påtager du dig ansvaret for, at varen kommer retur. Forsvinder den under forsendelsen, kan vi ikke tilbagebetale dig beløbet for varen. Omkostningerne for at returnere varen, skal du selv afholde.

Returnerede varer vil blive tilbagebetalt så hurtigt som muligt. Husk at vedlægge seddel (evt. kopi af faktura) med tydeligt navn, konto- og registreringsnummer på din bank.

Varer, der returneres UFRANCO eller pr. efterkrav, afvises.

Forbehold for ændringer
emsVintage tager forbehold for prisændringer, fragtforhøjelser, udsolgte varer og trykfejl.

emsVintage forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om, der er sket ændringer.

Misbrug
Misbrug af emsVintage medfører politianmeldelse.

© Copyright
emsVintage er ophavsretligt beskyttet. Det er ikke tilladt at kopiere tekst eller billeder fra emsVintage.
emsVintage | CVR: 34145571 | Rekkendevej 49, 4720 Præstø  | Tlf.: +45 2141 4181 | info@emsvintage.dk